Mroźna kraina, Warzywa na patelnię

Z okazji wolnego dnia jestem strasznie rozleniwiona, więc wpis będzie krotki. Przedstawiam Wam moje ulubione warzywa na patelnię z Biedronki.

Jest to tani, szybki i zdrowy pomysł na obiad. Wystarczy je podsmażyć, dorzucić ugotowany ryż, doprawić do smaku (ja MUSZĘ dodać kolorowy pieprz!) i już można wcinać. Syte i smaczne.


Share this:

CONVERSATION

4 komentarze:

  1. to też moje ulubione warzywka. gdy się rozmrażają na patelni dodaję ketchup, przyprawiam odrobiną curry, ostrej papryki i same w sobie są idealnym daniem!!! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. a ja jakoś nie znoszę mrożonych warzyw ;) zawsze smakują dla mnie tak gumowo, jak nie te warzywa :P co ciekawe, mam to tylko w przypadku sklepowych, te zamrażane w domu smakują mi tak samo :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wiadomo, że własnej roboty wszystko lepsze:) Ale jak się nie ma co się lubi... to idzie się do sklepu:)

      Usuń